News

News from NORDAN

GreenTech – et enda mer bærekraftig produktalternativ

Sammen skaper vi en bærekraftig hverdag

Bransjen vår, som så mange andre, har et økende fokus på bærekraft. Det merkes tydelig i form av stadig nye miljøkrav og etterspørsel etter mer miljøvennlige produkter. NorDan har en lang og stolt tradisjon for å tenke nytt og vi jobber hver dag for å bli en enda mer bærekraftig vindus- og dørprodusent. For å kunne hjelpe våre kunder å ta et grønnere valg har vi utviklet GreenTech – et enda mer bærekraftig produktalternativ.

Read more>>

 

Energi – Den mest miljøvennlige energien er den man ikke bruker

Energi er et viktig tema i dag. Høye strømpriser, mangel på energi og konflikter i verden gjør at vi må være mer bevisste på vårt energiforbruk. 

Stadig flere av oss vurderer alternative tiltak for å redusere bruken av energi i våre hjem. Tiltakene er mange, og vi må huske på at den mest miljøvennlige energien er den vi ikke bruker. Derfor kan det være smart å forstå hva man bruker mest strøm på.

Solskjerming – For et perfekt inneklima

Med våren kommer det flere og flere solfylte dager og behovet for å skjerme for solen blir stadig større. Riktig valg av solskjerming vil ikke bare gi et løft til interiøret, men også bedre innemiljøet ved å balansere lys og varme i din bolig. Hos NorDan får du fleksible muligheter for både innvendig og utvendig solskjerming skreddersydd for dine vinduer.

Bedre inneklima og lavere energiforbruk

En av de største oppgavene til vinduer er å gi naturlig lys inn i et hjem. Likevel, kan for mye lys og varme som kommer inn gjennom vinduer være sjenerende og forårsake økt energiforbruk til nedkjøling i sommerhalvåret. Riktig solskjerming vil derfor være gunstig både for inneklima og energiforbruket.

Read more>>