Looking for a specific product?

Make a search for products & suppliers, articles & news.

Viktig nyhet til alle sjømatbedrifter – Registrer ditt firmas CPV koder (EU produktkode standard)

Er du eksportør eller handler internasjonalt? Da er det viktig å være tilgjengelig i Nortrade med  CPV koder – den nye EU produktkode standarden.

Er du eksportør eller handler internasjonalt? Da er det viktig å være tilgjengelig i Nortrade med  CPV koder – den nye EU produktkode standarden. CPV står for Common Procurement Vocabulary  og er en standardisert kode (basert på NACE) for varer og produkter bl.a. brukt i offentlige anskaffelser. I det offisielle norske eksportørregisteret - Nortrade kan du registrere din bedrifts CPV koder gratis.
Les mer om CPV her>>

Hvordan registrere sine CPV koder i Nortrade?
Nortrade har laget en egen side, hvor man enkelt kan registrere sine CPV koder på norsk eller engelsk. De fleste bedriftene vil allerede ha noen CPV koder registrert på sitt firma. Dette er et resultat av Nortrade’s konvertering av sine industrikoder til CPV. Dersom man ønsker å søke etter eller vise CPV koder på norsk trykker man kun på det norsk flagget og kodene vil vises på norsk.

 Du kan oppdatere dine CPV koder når du selv ønsker uten kostnad. CPV kodene blir som du legger inn i Nortrade vil bli søkbare for din bedrift og i tillegg lagt som meta-kode på din bedriftsside slik at siden lettere blir funnet av søkemotorer etc.

Første steg er å finne ditt firma ved å søke i databasen. Dette gjøres ganske enkelt, enten ved å fylle inn ditt firmanavn eller foretaksnummer (Merk at Nortrade bruker engelske firmanavn). Om man finner sitt firma, velger man dette og går så videre i registreringen. En demo for hvordan man finner sine CPV koder finnes også helt øverst til høyre på registreringssiden.
For å starte registrering av  CPV koder nå, klikk her>>

 

Hvilke CPV koder finnes for sjømat eksportører?
For at registreringen skal være enklere for sjømat eksportører så finnes det en egen side hvor de mest relevante CPV kodene for sjømat er oppført.
Klikk her for CPV koder innenfor sjømat>>

Bli med i det offisielle eksportørregisteret norwayexports.no

Eksportportalen norwayexports.no er den offisielle og største eksportørportalen i Norge. Bak Nortrade står Innovasjon Norge, Næringsdepartementet, Utenriksdepartementet, NHO, Norges Forskningsråd og en rekke bransjeorganisasjoner.  Nortrade markedsføres bl.a. gjennom alle offisielle kanaler, ambassader, bransjeforeninger med mer for å styrke internasjonaliseringen av norsk industri. Nortrade har ca 50.000 besøkende pr. måned og 1,7 mill treff.

Alle norske eksportbedrifter står registrert i Nortrade, men ønsker ditt firma lenke til hjemmeside, mail kontakt, prioritert treff på produkter i registeret og i søkemotorer  kan dette tilbys ved inngåelse av et abonnement på kun 7500,-.

Påmelding og mer informasjon om et abonnement finnes her>>