Looking for a specific product?

Make a search for products & suppliers, articles & news.

Nortrade’s besøkstall og aktivitet opplever en positiv vekst i 2003

Når norwayexports.no ble relansert i januar 2003 med helt ny design og funksjonalitet var målsetningen stor for portalens posisjon som den definitive norske handelsportalen ved slutten av året

Når norwayexports.no ble relansert i januar 2003 med helt ny design og funksjonalitet var målsetningen stor for portalens posisjon som den definitive norske handelsportalen ved slutten av året. Sakte men sikkert har det kommet flere og flere brukere til Nortrade for å bruke blant annet en av de mest avanserte søkermotorene for norsk industri og det store antallet informasjons tjenester.

Besøksstatistikken over antall besøkende på nettsiden www.norwayexports.no, viser at fra og med re-lanseringen i januar 2003 med 7065 antall besøkende frem til slutten av året viser en kolossal vekst. I desember 2003 hadde Nortrade over 28000 besøkende, og dette antallet forventes å stige i tiden fremover. Veksten er et bevis for at portalen er et attraktivt alternativ for utenlandske interessenter som søker etter produsenter eller tjenestetilbydere innenfor industri-Norge.

Forretningsforespørsler (Trade Leads)

Samtidig bruker stadig flere besøkende av portalen muligheten for å legge inn forretnings forespørsler til norske bedrifter. Ifjor mottok Nortrade tilsammen 447 relevante eksport forespørsler som 2227 norske bedrifter mottok. Hver måned mottar Nortrade i gjennomsnitt 50 relevante forespørsler om eksport fra Norge. Etter å ha blitt distribuert via e-mail til bedriftene blir forespørslene publisert på en såkalt trade board kalt Export from Norway hvor alle slike forespørsler vil kunne finnes.

Trade boarden kan nåes direkte ved å klikke på denne linken: http://www.norwayexports.no/Requests/Postings/?type=1

Antall_sessions400x218.jpg (36439 bytes)


Antall_treff400x248.jpg (41388 bytes)