Looking for a specific product?

Make a search for products & suppliers, articles & news.

Nortrade Directory - Norges Internasjonale Handelsbok

Nortrade Directory - Norges Internasjonale Handelsbok blir ferdigstilt i disse dager.
Nortrade Directory er det offisielle oppslagsverket for oversikt over norske bedrifter som har virksomhet innen internasjonal handel. Alle ambassader vil i første omgang motta 2 eksemplarer av boken. Etterbestillinger kan gjøres på index@index.no.

 

Nortrade Directory – Norges Internasjonale Handelsbok blir ferdigstillt i disse dager, Nortrade Directory er det offisielle oppslagsverket for oversikt over norske bedrifter som har virksomhet innen internasjonal handel. Alle ambassader vil i første omgang motta 2 eksemplarer av boken. Etterbestillinger kan gjøres på index@index.no.
 
Boken er på engelsk og gir i tillegg til en bransjeinndelt oversikt over norske bedrifter, en fullstendig oversikt over norske utenriksstasjoner rundt om i verden. Boken har også et eget kapittel om hvordan det er å gjøre business med Nordmenn. (Et kapittel fra Internasjonal Skikk og Bruk på engelsk).
 
Kontaktinformasjon til alle norske bedrifter som driver internasjonal handel
Med 50 års erfaring fra bransjepublikasjonene Norway Exports  har forlaget lagt mye ressurser i å samle de 34 mest aktuelle bransjene mellom 2 permer. Norway Exports tar for seg de 10 største bransjene, mens Nortrade Directory boken får med ytterligere 24. Du finner generell informasjon om bransjen og dens aktører, samt offentlige organisasjoner og institusjoner. Redaksjonelt omtale av hver bransje, med generell informasjon og inputs fra bransjen.
 
Boken er et utmerket opplagsverk for deg som vil finne samarbeidspartnere på eksportsiden, informasjon om hvem andre som eksporterer i din egen bransje.
 
Et uunnværlig verktøy for deg som jobber med, eller vurderer å tilnærme deg, internasjonalt selg og markedsføring. En god gave til din internasjonale kunde; en bok som viser ”Norwegian Business in a nutshell”
 
BESTILLING:
Kontakt oss på telefon 21 50 80 70 eller på e-post index@index.no
 
Pris: 595,- + frakt.
 
Be om våre PAKKEPRISER på disse bøkene. Mye å spare ved å bestille flere samtidig.

Associated companies: